'Tegenwind' is een interviewreeks waarin 'coronasceptici' als Sam Brokken en Theo Schetters een open doekje krijgen - en heel wat onzin verkopen. Momenteel ligt 'Tegenwind' op koers om de Publieksprijs (10.000 €) van de Vlaamse Cultuurprijzen te winnen. knack.be/nieuws/winnen-coron…

May 5, 2022 · 3:59 PM UTC

33
11
6
61
Dat komt vooral door het enthousiast stemmen ronselen bij de verzamelde wappiegroepjes op Facebook. Ziet u liever een andere _culturele_ winnaar (Arno, Circus Ronaldo, Film Fest Gent, Tutti Fratelli bv.)? Dan kan u nog tot middernacht hier stemmen: ultimaspublieksprijs.be/
8
8
3
30
Replying to @ArbiterOfTweets
Zwijg er mij van... Eentje uit mijn kennissenkring/verre aangetrouwde familie kreeg daar ook een vrij podium aangeboden. Verder een heel toffe, joviale kerel. Maar op vlak van coronamaatregelen en vaccinaties meer dan een klein beetje de pedalen kwijt.
2
4
Zeer herkenbaar...
1
Replying to @ArbiterOfTweets
Een Vlaamse prijs die onzin beloont. Het klinkt als een metafoor voor iets.
9
Replying to @ArbiterOfTweets
Niets is zo Vlaams als “contrair” zijn - oh, the irony - dus op dat vlak zouden ze wel een verdiende winnaar van een Vlaamse prijs zijn.
1
1
Ik hoop er eigenlijk op. Een farce is ook cultuur. 😬
1
1
6
Replying to @ArbiterOfTweets
Mogen we Alain Grootaers een tegenwindbuil noemen? 😬
4
Replying to @ArbiterOfTweets
prachtige documentaire
6
Replying to @ArbiterOfTweets
Stemmen voor 4hoog.be lijkt me alvast een betere optie, zij kregen out of the blue een negatief pre-advies. De publieksprijs winnen of een mooie score behalen zou hen heel veel deugd doen.
1